Σελίδες

Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2010

Σε 3 μήνες έχουμε πόλεμο(;)

Τι είπε τελικά ο Γέροντας Παϊσιος στους Μοναχούς που τον είδαν πριν από μερικές μέρες να περπατάει στο Άγιο Όρος ;
(ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ)...!!!
Είναι δύσκολο να γράψεις ένα άρθρο για κάτι που άκουσες και δεν μπορείς ο ίδιος σου να ερευνήσεις αν τελικά αυτό ισχύει.
Όμως είναι τόσο μεγάλη η πίστη μου στο θεό,που τέτοια γεγονότα,δε θέλουν έρευνα(προσωπικά για μένα).


Ειδικά αν έχεις διαβάσει βιβλία,όπως του Γέροντα Παίσιου.


Συγκεκριμένα,χθες μετά τη ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΞΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,αγιορείτης μοναχός,που νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ της Θεσσαλονίκης,μας εκμυστηρεύτηκε κάτι πολύ δυνατό για την πίστη μας,που του το είπαν `συνάδελφοι` του μοναχοί από το Άγιο όρος,μια και τον επισκέφτηκαν πρόσφατα στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,μετά τη χειρουργική επέμβαση-επέμβαση ρουτίνας-που του έκαναν οι γιατροί.


Συγκεκριμένα...:Ο Γέροντας Παίσιος,περπατούσε πριν από δύο εβδομάδες έξω από τη ΜΟΝΗ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ,ώσπου το συνάντησαν 3 νέοι Μοναχοί(νέοι σε ηλικία).


Ανεξάρτητα την έκπληξη που νιώσανε στην αρχή οι Μοναχοί,πήγαν αμέσως να ζητήσουν την ευχή του Γέροντος.


Μόνο που ο Γέροντας τραβήχτηκε,δεν τους έδωσε την ευχή του,αλλά με τρεμάμενη φωνή τους είπε:


`Tραβήξτε στο Γέροντά σας,και πείτε του να αγοράσει μεγάλες ποσότητες λάδι και αλεύρι,γιατί σε 3 μήνες από τώρα,θα έχουμε `πόλεμο` στην Ελλάδα,κι ο κόσμος θα πεινάσει`


και συνέχισε...:


`Να του πείτε του Γέροντα,να επικοινωνήσει και με τα υπόλοιπα ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ...`


Μέχρι να συνέλθουν οι Μοναχοί,ο Γέροντας Παίσιος είχε χαθεί μέσα στο μονοπάτι...


Δεν πιστεύω να είχε κανένα λόγο ο αγιορείτης να έπλασε τη συγκεκριμένο γεγονός,γιατί έχει και συνέχεια,όμως μέσα από ένα πολιτικό μπλογκ,όπως είναι το δικό μου,καλύτερα είναι να το σταματήσουμε εδώ.


Η είδηση είναι πως όντως την τελευταία εβδομάδα στα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΑΚΡΟ (τα γνωστά των εμπόρων...εργάζεται ο φίλος μου ο Κώστας),εδώ στη Θεσσαλονίκη,παρατηρήθηκε πως μοναχοί αγιορείτες `σήκωσαν` από τα ράφια πολλά κιλά ελαιόλαδο,αλλά και αλεύρι,και μάλιστα δημιούργησε πολλά ερωτηματικά στους υπεύθυνους τόσο του υποκαταστήματος Εγνατίας,όσο και της Ν.Ιωνίας.


Τα συμπεράσματα δικά σας...


Εγώ θα αναμείνω το 3μηνο,αν και πιστεύω όταν λέει ο Γέροντας πόλεμο,εννοεί μάλλον πως ο λαός μας θα ξεσπάσει απέναντι στο Δ.Ν.Τ. και κατ επέκταση στην ΤΡΟΙΚΑ και στην σκληρή πολιτική τους,και θα γίνουν χειρότερα από αυτά που ζήσαμε μετά τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου.


Που αλλού να παει δλδ το μυαλό μου ;

 http://totefteri.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails