Σελίδες

Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Απίστευτοι πανηγυρισμοί ισλανδών ποδοσφαιριστών!!! (Δείτε τα βίντεο)

Είναι μία μικρή ομάδα από μία μικρή κωμόπολη της Ισλανδίας. Τα κατορθώματά τους όμως έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου δίνοντας στο ποδόσφαιρο μία διαφορετική διάσταση. Μιλάμε φυσικά για την Στιάρναν και τους παλαβούς πανηγυρισμούς των παιχτών της.


Κάθε παιχνίδι...



...της Ισλανδικής ομάδας έχει γίνει θέμα συζήτησης, με τον κόσμο να περιμένει εναγωνίως τις νέες εκδηλώσεις χαράς που θα σκαρφιστούν οι ποδοσφαιριστές της σε περίπτωση που σκοράρουν. Τα πρόσφατα γλέντια με τον… ψαρά που έπιασε ένα γιγαντιαίο ψάρι ήταν που τους έκανε διάσημους, αλλά δεν ήταν ο πρώτος.

Οι ποδοσφαιριστές της Στιάρναν, όπως βλέπουμε στο βίντεο που ακολουθεί, μετά το τέλος των προπόνησής τους δεν αποχωρούν. Ξεκινούν μία νέα προπόνηση που αφορά τα «σκετσάκια» που θα κάνουν μόλις πετύχουν γκολ. Η έμπνευση, όπως φαίνεται, δε λείπει από τους αθλητές της ομάδας με μπροστάρη τον Γιόναν, τον αμυντικό της ομάδας.

«Αν είμαστε τυχεροί και βρέχει, τότε θα βγούμε από τον αγωνιστικό χώρο κολυμπώντας» δηλώνει ο ποδοσφαιριστής.

«Πρέπει να έχουμε όμως και περισσότερες εναλλακτικές, καθώς ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να βάλουμε πάνω από ένα γκολ» συμπλήρωσε ο δεξιός αμυντικός Μπιάρκι.

Το μόνο που έχει να παρακαλάει το κοινό είναι να είναι καλά στην υγεία του το νούμερο 10 και μόνιμος σκόρερ της ομάδας, Άλντορ. Έχει πετύχει 8 γκολ σε 14 παιχνίδια και ήταν δική του ιδέα η αναπαράσταση του «ψαρά».

Στα παρακάτω βίντεο μπορείτε να θαυμάσετε εκτός από την προπόνηση των αθλητών, τους πανηγυρισμούς του ράμπο, του ψαρά, τη γέννα, τον ποδηλάτη και πληθώρα άλλων.













tacoalatipota.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails