Σελίδες

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Έσπασαν το γήπεδό τους οι Κυανέρυθροι για να μην γίνει εκεί το ευρωπαικό παιχίδι της ΑΕΚ!!!

Οι οπαδοί του Πανιωνίου έσκαψαν το γήπεδο της Νέας Σμύρνης, με σκοπό να κάνουν ακατάλληλο τον αγωνιστικό χώρο, όπου η ΑΕΚ θα δώσει τον επαναληπτικό αγώνα με την Νταντί Γιουνάιτεντ για το Europa League. Συμφωνία των "κιτρινόμαυρων" με τους "ερυθρόλευκους" για το "Γ. Καραϊσκάκης".

Αρκετοί θερμόαιμοι οπαδοί του Πανιωνίου...
... εισέβαλαν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης το βράδυ της Τρίτης (23/8), με κηπευτικά εργαλεία και αιχμηρά αντικείμενα, σκάβοντας το μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου.Πάνω στη μανία τους οι ανεγκέφαλοι έβαλαν φωτιά στους πάγκους και στα δημοσιογραφικά θεωρεία, ενώ αρκετά καθίσματα έπεσαν "θύματα" της λεηλασίας τους.




Κλιμάκιο της UEFA θα επιθεωρήσει αύριο (25/8) το γήπεδο, για να κρίνει αν μπορεί να φιλοξενηθεί η αναμέτρηση. Πέρα από το ματς της Πέμπτης, ερωτηματικό μπαίνει και στο αν θα μπορέσει να διεξαχθεί η αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό Βόλου το Σάββατο (28/8) για την πρεμιέρα της Super League.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που διαρρέουν η σκέψη του "Γ. Καραϊσκάκης" έχει επανέλθει στο προσκήνιο με τους "κιτρινόμαυρους" να έχουν συμφωνήσει με την πλευρά του Ολυμπιακού, ώστε να πάρει την έγκριση και να παίξει τελικά στο φαληρικό γήπεδο, αν κριθεί ότι το γήπεδο των "κυανέρυθρων" είναι ακατάλληλΑν συμβεί αυτό, η ΑΕΚ θα αγωνιστεί χωρίς την παρουσία των φιλάθλων της, με τους 500 φίλους της Νταντί να είναι οι μοναδικοί που θα βρίσκονται στις εξέδρες.


Νωρίτερα οι καταληψίες των γραφείων του Ερασιτέχνη Πανιωνίου είχαν εκδώσει ανακοίνωση, με την οποία εξέφρασαν την εναντίωσή τους στον Γεράσιμο Βεντούρη για την απόφασή του να παραχωρήσει το γήπεδο της Νέας Σμύρνης:


Αναλυτικά, η ανακοίνωση:


"Από σήμερα στις 18.00 τα γραφεία του Ερασιτέχνη ΠΓΣΣ τελούν υπό κατάληψη. Ο λόγος που αναγκαστήκαμε να προβούμε στην κίνηση αυτή, είναι η απόφαση του προέδρου του ερασιτέχνη του Πανιωνίου κ. Γεράσιμου Βεντούρη και μόνο αυτού, που χωρίς τη σύγκληση διοικητικού συμβουλίου προχώρησε στην παραχώρηση του γηπέδου του Πανιωνίου στην ΠΑΕ ΑΕΚ για τον ποδοσφαιρικό αγώνα του EUROPA LEAGUE με την DUNDEE UNITED. Να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι την τελευταία φορά που παραχωρήθηκε το γήπεδο μας σε άλλη ομάδα, οι ζημιές ήταν ανυπολόγιστες σε αυτό και στους γύρω του γηπέδου χώρους. Επίσης, θα υπενθυμίσουμε ότι οι ζημιές που προκλήθηκαν δεν αποζημιώθηκαν ποτέ. Είναι απόφαση μας να συνεχίσουμε μέχρι να ανακληθεί η απόφαση αυτή. Κύριε Βεντούρη ο Πανιώνιος και η Νέα Σμύρνη δεν είναι μαγαζί σας να αποφασίζετε και να διατάζετε.

Υ.Γ. Η κατάληψη δεν αφορά 30 άτομα, αφορά όλον τον Πανιώνιο κόσμο και τους δημότες Νέας Σμύρνης!" 

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails