Σελίδες

Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010

chain e-mails

Γεια σας !!!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μου έστειλαν chain 
e-mails! Αυτά τα εκνευριστικά μηνύματα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ...

1.      Σταμάτησα να πίνω Coca Cola, αφού έμαθα ότι χρησιμοποιείται για να καθαρίζουν τους λεκέδες στα WC.

2.        Δεν πάω πλέον σινεμά, για να μην κάτσω...
σε κάθισμα που ίσως να έχει καρφίτσα που φέρει τον ιό του AIDS.

3.        Μυρίζω άσχημα, αφού δεν βάζω πλέον αποσμητικό διότι ίσως μου προκαλέσει καρκίνο.

4.        Δεν παρκάρω πλέον το αυτοκίνητό μου στα supermarkets, διότι ίσως κάποιος μου δώσει ένα tester κάποιου αρώματος για να με ληστέψει αργότερα.

5.        Δεν απαντώ το κινητό μου, διότι ίσως μετά μου πουν να πάρω σε κανένα παράξενο νούμερο και μου έρθει μετά ο λογαριασμός με κλήσεις σε Ουγκάντα, Σιγκαπούρη ή Τόκιο.

6.        Δεν πίνω πλέον ποτά από τενεκεδάκι, διότι φοβάμαι ότι ίσως μου προκαλέσουν κάποια ασθένεια.

7.        Όταν βγαίνω έξω σε κάποιο κλαμπ, δεν κοιτάζω κανένα/καμία, ακόμα και αν είναι ωραίος/ωραία, διότι ίσως μετά μου δώσει ναρκωτικά, με πάρει σε κάποιο ξενοδοχείο και μου βγάλει το συκώτι για να το πουλήσει στη μαύρη αγορά.

8.        Κατάθεσα όλες τις οικονομίες μου στον λογαριασμό της Αmy Bruce, που είναι άρρωστη στο νοσοκομείο, περίπου ... 7.000 φορές. Είναι αξιοθαύμαστο, αυτό το παιδί είναι 8 χρόνων από το 1995 ...

9.        Έγραψα το όνομά μου περίπου 3.000 φορές σε μια λίστα για να σώσω ένα σπάνιο είδος σκίουρου.

10.        Ξέρω τι να κάνω για να μην είμαι πλέον εργένης. Πρέπει να γράψω το όνομα κάποιου σε ένα χαρτί, να τον σκέφτομαι πολύ και μετά να κάνω 600 γύρους στη φορά των δεικτών του ρολογιού.

11.        Έχω μαζέψει περίπου 3.000 χρόνια με καλή τύχη και έχω πεθάνει 67 φορές από τα chain letters που μου έστειλαν.

Υ.Γ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8.500.000 ΑΤΟΜΑ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΝΑΣ ΜΠΛΕ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 17:30!!!


http://howteam.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails