Σελίδες

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Τα πιο cool USB gadget για τον υπολογιστή σου

Μια stripper κάθε μέρα στο γραφείο σου μοιάζει με όνειρο; Ψάχνεις τρόπο να υπερασπιστείς το γραφείο σου; Τα μερμήγκια κάνουν πάρτι με τα ψίχουλα του τοστ που τρως όταν σερφάρεις; Έχουμε την απάντηση για όλα. 


Η προσωπική σου χορεύτρια! 

Ακούγετε σαν την απόλυτη αντρική φαντασίωση. Prive χορός από μία ξανθιά χορεύτρια, κάθε μέρα στο γραφείο σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνδέσεις την συσκευή στον υπολογιστή σου και ν’ αρχίσεις να πληκτρολογείς. Τα φώτα ανάβουν, η μουσική ξεκινά και η προσωπική σου χορεύτρια αρχίζει να λικνίζεται. Όσο πιο γρήγορα πληκτρολογείς, τόσο πιο γρήγορα χορεύει. 

 

USB Pole Dancer από 72,00 ευρώ 

Φορητό Πολυβόλο 

Ο προϊστάμενός σου, σου σπάει τα νεύρα; Κάποιος κλέβει τα στυλό απ’ το γραφείο σου; Βρήκαμε τον τρόπο να υπερασπιστείς τον εαυτό σου στην εμπόλεμη ζώνη της δουλειάς σου. Σύνδεσε το πολυβόλο στον υπολογιστή σου και πυροβόλησε όλους σε απειλούν απ’ την άνετη καρέκλα σου. Κινείτε προς όλες τις κατευθύνσεις, έχει ηχητικά εφέ για τους πυροβολισμούς και τα βλήματα φτάνουν μέχρι και σε απόσταση 3 μέτρων. 

 

USB Πολυβόλο από 35,00 ευρώ 

Μίνι μικροσκόπιο 

Αυτό το μικροσκόπιο στην ουσία λειτουργεί σαν κάμερα. Το συνδέεις με τον υπολογιστή σου και σου επιτρέπει να έχεις εικόνες υψηλής ανάλυσης στην οθόνη σου. Ικανοποίησε λοιπόν την περιέργεια σου για ότι τριγυρνάει στο γραφείο σου και νιώσε επιστήμονας, έστω και για λίγο. 

 

USB Μικροσκόπιο από 79,00 ευρώ 

Μίνι Ψυγείο 
Σίγουρα μπορείς να το χαρακτηρίσεις cool. Δεν είναι άλλο από το μικρότερο ψυγειάκι και είναι μόνο για σένα. Κι αυτό γιατί χωράει μόνο το αναψυκτικό σου και θα στο κρατήσει δροσερό όση ώρα το έχεις συνδεδεμένο στον υπολογιστή σου. Όποτε αν λιώνεις καλοκαιριάτικα στο γραφείο, τουλάχιστον η μπύρα σου θα είναι παγωμένη. 

 

USB Ψυγείο από 30,00 ευρώ 

Μίνι ηλεκτρική σκούπα 
Άσε να μαντέψω: έχεις την κακία συνήθεια να τρως στο γραφείο σου και σε λίγο θα μαζευτούν μερμήγκια για το πάρτι με ψίχουλα που τους ετοιμάζεις. Αυτή η ρετρό ηλεκτρική σκούπα μπορεί να μην είναι ιδανική για το σπίτι σου, αλλά σίγουρα θα καθαρίσει το γραφείο σου. 

 

USB Desk Vacuum από 15,00 ευρώ 
Το μαγικό σου όπλο 

Λάτρης του Star Wars; Πάντα ήθελες να έχεις στα χέρια σου το όπλο του Jedi; Μ’ αυτήν την πρωτότυπη λάμπα γραφείου μπορείς. Και θα φωτίσεις το γραφείο σου και μπορείς βγάζοντάς την από το stand της να ριχτείς στην μάχη αναπάσα στιγμή. Το καλύτερο απ’ όλα βέβαια είναι ότι δεν θα σου αυξήσει τον λογαριασμό της ΔΕΗ μιας και λειτουργεί με την ενέργεια που παίρνει απ’ τον υπολογιστή σου. 

 

USB λάμπα Star Wars από 29,00 ευρώ 

Προσωπικός ανεμιστήρας 

Καλό το καπελάκι με τον ενσωματωμένο ανεμιστήρα, αλλά ξεπερασμένο. Κι αν είσαι άνθρωπος την τεχνολογίας, δεν σου ταιριάζει καθόλου. Βγάλε τον πιλότο που κρύβεις μέσα σου και δροσίσου τις δύσκολες μέρες με αυτόν τον πρωτότυπο ανεμιστήρα. 

 

USB ανεμιστήρας-αεροπλάνο από 20,00 ευρώ 

Φορητή σκακιέρα 

Γιατί πάνω απ’ όλα είσαι άνθρωπος του πνεύματος. Το παιχνίδι δεν έχει την ίδια δράση αν μετακινείς τα πιόνια σου με τα ποντίκι. Αλλά μ’ αυτή την σκακιέρα, που διπλώνει και μπορείς να την μεταφέρεις παντού, το παιχνίδι στον υπολογιστή γίνεται πιο ρεαλιστικό από ποτέ. Συνοδεύεται και από το ανάλογο λογισμικό, για να παίζεις ασταμάτητα το αγαπημένο σου παιχνίδι. 

 

Φορητή σκακιέρα USB από 120,00 ευρώ 

Darth Vader «κόμβος» USB 
Βγάλε στην επιφάνεια όλες τις «σκοτεινές» σου σκέψεις, μ’ αυτόν τον πρωτότυπο αντάπτορα. Διαθέτει 4 θύρες USB για να συνδέσεις ότι θέλεις. Αλλά το πιο ωραίο και σκοτεινό είναι τα «λαμπερά» του μάτια και η αληθινή φωνή του που θα σου μιλήσει μόλις το συνδέσεις. 

 

Αντάπτορας Darth Vader από 53,00 ευρώ 

Plasma Ball 

Θα είμαι ειλικρινής. Δεν βρίσκω τον λόγο να αγοράσεις κάτι τέτοιο μιας και δεν βλέπω την χρησιμότητά του. Κάπως όμως πρέπει να γεμίσει αυτή η λίστα. Πρόκειται λοιπόν για μια φωτιζόμενη μπάλα Plasma, που το μόνο που κάνει είναι να βγάζει ένα μπλε-κόκκινο φως, μόλις την συνδέσεις στον υπολογιστή σου. Με λίγα λόγια δεν είναι τίποτα περισσότερο απο ένα διακοσμητικό. 

 

USB Plasma Ball από 12,00 ευρώ 


men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails