Σελίδες

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το γυναικείο στήθος

Στήθος
Από το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο, μέχρι και σπουδές επί του θέματος, σας παρουσιάζουμε 10 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το μεγαλύτερο γυναικείο όπλο....

GoTopless
Δεν είναι άλλο από το όνομα ενός βρετανικού σωματείου που μάχεται για το δικαίωμα των γυναικών να κυκλοφορούν γυμνόστηθες. Υποστηρίζουν ότι πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους άντρες. Κι αφού κανείς δεν προσβάλλεται στη θέα ενός γυμνόστηθου άντρα, ούτε πρόκειται να τον συλλάβει κανείς, τότε γιατί δεν ισχύει το ίδιο και για τις γυναίκες; Κάνουν συχνές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας και φυσικά είναι Topless.
And the winner is…
Η Αγγλία. Μια έρευνα της γνωστής εταιρίας εσωρούχων Triumph έδειξε ότι οι αγγλίδες είναι οι γυναίκες με τον μεγαλύτερο στήθος στην Ευρώπη(για μέσο όρο μιλάμε πάντα). Περισσότερες από τις μισές φοράνε νούμερο D. Και για να συμπληρωθεί η τριάδα, στο Νο 2 βρίσκεται η Δανία και στο Νο3 η Ολλανδία. Ετοιμάζεσαι για ταξιδάκι;
Τραβούν τα βλέμματα
Ξέρω ότι δεν σου λέω κάτι καινούριο. Μια έρευνα όμως που πραγματοποιήθηκε στο πανεπιστήμιο Victoria στο Wellington, έδειξε ότι το στήθος είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι περισσότεροι άντρες. Και για να νοιώσεις ακόμη καλύτερα, μια άλλη έρευνα έδειξε ότι το να χαζέψεις ένα γυναικείο στήθος για μόλις ένα λεπτό την ημέρα, μπορεί να σου προσθέσει 4-5 χρονάκια ακόμη. Κοίτα άφοβα λοιπόν.
Αριστερό ή δεξί;
Ψηφίζουμε αριστερό. Κι αυτό γιατί μελέτες έδειξαν ότι στις περισσότερες γυναίκες το αριστερό στήθος είναι μεγαλύτερο από το δεξί. Και βέβαια αυτό ισχύει και για τις θηλές.
Στο ζυγό
Το γυναίκειο στήθος ζυγίζει περίπου μισό κιλό(το καθένα). Αποτελεί το 4%-5% του συνολικού λίπους του σώματος και μόλις το 1% του συνολικού βάρους μιας γυναίκας.
Η αύξηση στήθους οδηγεί σε αυτοκτονία
Το 2007 μια έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε επέμβαση για αύξηση του στήθους, είναι πιο πιθανόν να κάνουν απόπειρα αυτοκτονίας. Ο σύλλογος πλαστικών χειρουργών βέβαια δεν αποδέχτηκε τ’ αποτελέσματα της έρευνας και υποστήριξε ότι η σιλικόνη δεν μπορεί να επηρεάσει τοξικά τον εγκέφαλο. Υποστήριξαν ότι οι γυναίκες που βάζουν εμφυτεύματα, συνήθως έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, και ίσως αυτό είναι που τους οδηγεί σε αυτοκτονία.
Το στήθος παχαίνει
Όταν μια γυναίκα είναι 20 χρονών, το στήθος της αποτελείτε από λίπος, αδένες και κολλαγόνο(αυτό είναι που το κρατάει σε «φόρμα»). Μεγαλώνοντας όμως, το κολλαγόνο μειώνεται, οι αδένες συρρικνώνονται και τη θέση τους παίρνει το λίπος. Έτσι όσο μεγαλώνει και παχαίνει φυσικά μια γυναίκα, τόσο θα «παχύνει» και το στήθος της.
Πτυχίο στο σουτιέν
Στην Κίνα όλα γίνονται. Στην πολυτεχνική σχολή του Χονγκ Κόνγκ, μπορείς να σπουδάσεις σχεδιαστής σουτιέν. Κι εσύ ακόμα ψάχνεις δουλειά με μέλλον;
Νο1 οι αυξήσεις στήθους
Η πιο συχνή πλαστική που επιλέγουν οι γυναίκες είναι η αύξηση στήθους. Με μέσο όρο ηλικίας τα 34 χρόνια. Μόνο στις Η.Π.Α., 2 εκ. γυναίκες έχουν εμφυτεύματα στο στήθος τους. Και η τριάδα συμπληρώνεται με τις λιποαναρροφήσεις και την ρινοπλαστική.
38KKK!!!
Αυτό είναι το μεγαλύτερο μέγεθος στον κόσμο. Το 2009, η βραζιλιάνα Sheyla Hershey κέρδισε το βραβείο Guinness για το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο. Βέβαια κατάφερε να το αποκτήσει μετά από πολλές πλαστικές επεμβάσεις και πολλά κιλά σιλικόνης. Η Norma Stitz(εικονιζόμενη στην παραπάνω φωτό) είναι αυτή με το μεγαλύτερο φυσικό στήθος.
Πηγή: MEN 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails