Σελίδες

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Το σεξ και οι σχέσεις μέσα από τις πιο πρόσφατες έρευνες



Ποιοι άνδρες έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι; Ποια είναι η ιδανική διάρκεια της σεξουαλικής πράξης; Πότε οι γυναίκες αγοράζουν σέξι ρούχα; Ποιοι είναι οι 10 πιο σημαντικοί παράγοντες που επηρεάζουν τη σεξουαλική ζωή; Πώς να πετύχετε μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι; Οι απαντήσεις στο almiro-fistiki


Oι παχύσαρκοι άνδρες έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι

Οι παχύσαρκοι άνδρες έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι, ενώ οι γυμνασμένοι είναι επιρρεπείς στην πρόωρη εκσπερμάτιση, υποστηρίζει μια νέα μελέτη.

Η έρευνα, που έγινε στο Πανεπιστήμιο Erciyes στην Τουρκία, διαπίστωσε ότι οι άνδρες με υπερβολικό σωματικό λίπος αναπτύσσουν περισσότερες γυναικείες ορμόνες, που επηρεάζουν τη σεξουαλική απόδοσή τους.

Συγκεκριμένα οι άνδρες με υψηλά επίπεδα λίπους βρέθηκαν να έχουν υψηλότερα επίπεδα της γυναικείας ορμόνης οιστραδιόλη, που διαταράσσει τη χημική ισορροπία στο σώμα τους, κάνοντάς τους να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι.

Τα αποτελέσματα της έρευνας διαπίστωσαν ότι οι άνδρες με υψηλά επίπεδα λίπους θα μπορούσαν να έχουν διάρκεια κατά μέσο όρο 7,3 λεπτά, ενώ οι υπόλοιποι μόνο 1,8 λεπτά.

To σεξ για 10 λεπτά είναι ιδανικό

Μπορεί να σας προκαλέσει έκπληξη αλλά η ιδανική διάρκεια για το σεξ είναι μόλις … 10 λεπτά σύμφωνα με μια νέα έρευνα.

Η μελέτη, που έγινε με τη συμμετοχή συμβούλων σεξ, έδειξε ότι η σεξουαλική επαφή μεταξύ 1-2 λεπτών ήταν πολύ σύντομη, μεταξύ 3-7 λεπτών ήταν αποδεκτή και πάνω από 13 λεπτά ήταν πολύ μεγάλη σε διάρκεια. Η διάρκεια 7 - 13 λεπτά ήταν η ‘’επιθυμητή’’.

Σε αντίθεση με τη φαντασίωση για ατελείωτες ώρες παθιασμένου σεξ, οι σύμβουλοι για σεξουαλικά θέματα, κατέληξαν ότι περίπου 10 λεπτά είναι απολύτως ικανοποιητικός χρόνος.

Οι γυναίκες στην ωορρηξία αγοράζουν πιο σέξι ρούχα
Οι γυναίκες αγοράζουν πιο σέξι ρούχα όταν είναι στην ωορρηξία. Αυτό ήταν το συμπέρασμα πρόσφατης μελέτης.

Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα διαπίστωσαν ότι η ωορρηξία θα μπορούσε να επηρεάσει τον τρόπο που επιλέγουν ρούχα οι γυναίκες.

«Η επιθυμία των γυναικών στο αποκορύφωμα της γονιμότητας να επιλέγουν ασυνείδητα προϊόντα που βελτιώνουν την εμφάνισή τους προκαλείται από την επιθυμία να είναι πιο ελκυστικές από τις ανταγωνίστριές τους», δήλωσε η Kristina Durante, επικεφαλής της μελέτης.

Οι ερευνητές παρατήρησαν ότι οι γυναίκες στην ωορρηξία επέλεξαν πιο σέξι ρούχα και αξεσουάρ για τον εαυτό τους, όταν είδαν φωτογραφίες ελκυστικών γυναικών της περιοχής τους από ό, τι όταν τους έδειξαν φωτογραφίες με ελκυστικές γυναίκες που ζούσαν περισσότερα από 1.000 μίλια μακριά.

Οι γυναίκες που δεν είχαν ωορρηξία δεν έκαναν την ίδια επιλογή, ενώ και οι γυναίκες στην ωορρηξία επέλεγαν ασυναίσθητα πιο σέξι ρούχα, επεσήμαναν οι ερευνητές.

10 παράγοντες που επηρεάζουν τη σεξουαλική σας ζωή

Οι περισσότεροι φοβούνται ότι τα σεξουαλικά προβλήματα εμφανίζονται με την ηλικία. Οι ερευνητές διαφωνούν: η προχωρημένη ηλικία δεν έχει καμία σχέση με τη σεξουαλική ζωή, αλλά υπάρχουν πράγματι πολλοί άλλοι παράγοντες που μπορούν να την επηρεάσουν. Το περιοδικό Forbes έχει κάνει μια λίστα με τους παράγοντες που επηρεάζουν τη σεξουαλική ζωή:

1. Φάρμακα

Πολλά από τα φάρμακα, που δίνουν οι γιατροί για διάφορες παθήσεις, μπορούν να επηρεάσουν την σεξουαλική ζωή.

2. Καρδιακά προβλήματα

Άτομα που έχουν πάθει ανακοπή καρδιάς ή έχουν κάνει εγχείρηση καρδιάς πρέπει να είναι προσεκτικοί στο σεξουαλικό τομέα.

3. Κατάθλιψη

Τα αντικαταθλιπτικά μπορούν να επηρεάσουν τη σεξουαλική ζωή, ακριβώς όπως και η κατάθλιψη, αν δεν αντιμετωπιστεί εγκαίρως. Οι ασθενείς που χρησιμοποιούν αυτά τα φάρμακα χαρακτηρίζονται από έλλειψη της λίμπιντο και απουσία σεξουαλικής ευχαρίστησης.

4. Αλκοόλ

Αν και πολλοί πίνουν αλκοόλ για να ανεβάσουν τη σεξουαλική τους διάθεση, οι ειδικοί λένε ότι το αλκοόλ έχει την τάση να μειώνει την σεξουαλική ευχαρίστηση και αυτό γιατί παραλύει τις αισθήσεις.

5. Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα

Το προφυλακτικό προστατεύει από ηπατίτιδα C και HIV, αλλά μπορεί να αποτύχει να σας προστατεύσει από τον ιό HPV ή έρπη.

6. Άγχος

Το στρες μειώνει τη λίμπιντο. Αν αισθάνεστε πολύ αγχωμένος προσπαθήστε να βρείτε τρόπους χαλάρωσης. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας, βρείτε ένα χόμπι, ασκηθείτε.

7. Εγκυμοσύνη

Σε ορισμένες περιπτώσεις δεν επιτρέπεται το σεξ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Σε άλλες περιπτώσεις δεν υπάρχει λόγος αποχής.

8. Εμμηνόπαυση και ανδρόπαυση

Η εμμηνόπαυση μειώνει τα επίπεδα οιστρογόνων στις γυναίκες, προκαλώντας κολπική ξηρότητα. Η ανδρόπαυση μειώνει τα επίπεδα τεστοστερόνης στους άνδρες και έτσι πέφτει η λίμπιντο.

9. Χαμηλή αυτοεκτίμηση

Για να αποφύγετε τέτοιου είδους προβλήματα, αυτό που χρειάζεται είναι απλά να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας.
10. Διαβήτης

Μελέτες δείχνουν ότι το 35- 75% των ανδρών που πάσχουν από διαβήτη αντιμετωπίζουν προβλήματα στύσης.

Πώς να πετύχετε μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι
Αν είναι ένα ζήτημα που σας απασχολεί, τα νέα είναι ευχάριστα! Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να κάνουν έναν άνδρα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι.

Οι γυναίκες, που παρακολουθούν μαθήματα Lamaze, μαθαίνουν πώς να το κάνουν με kegal ασκήσεις. Οι άνδρες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από αυτές τις ασκήσεις. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Σφίξτε όλους τους μυς στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, κρατήστε για δέκα δευτερόλεπτα και μετά αφεθείτε. Επαναλάβετε όσο πιο συχνά μπορείτε.

Κάντε σεξ πιο συχνά. Όσο πιο συχνά κάνετε σεξ, τόσο περισσότερο χρόνο θα σας πάρει να εκσπερματώσετε.

Μην ξεχνάτε το ψυχολογικό κομμάτι. Ίσως αυτό που έχετε ανάγκη τελικά είναι να μπείτε στο σωστό τρόπο σκέψης.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να συνειδητοποιήσετε είναι ότι αν επικεντρωθείτε με τόση επιμονή στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, η ίδια η πράξη δε θα είναι πιθανότατα πολύ ευχάριστη - για σας ούτε για τη σύντροφό σας. Αντ’ αυτού, δώστε στη σύντροφό σας να καταλάβει ότι θέλετε να το πάτε αργά και να πετύχετε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια.




ΜΕΝ 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails