Σελίδες

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Πως να Χωρίσετε με την Κοπέλα σας


Υπάρχουν στιγμές σε μια σχέση που λες “Δεν πάει άλλο“, η υπομονή σου έχει εξαντληθεί. Σε αυτή την περίπτωση έχει έρθει η ώρα να δείξεις χαρακτήρα και δυστυχώς να χωρίσεις.
Πως όμως; Ορίστε μερικές συμβουλές για να χωρίσεις με αξιοπρέπεια:



1. Φρόντισε να είναι η πρώτη που θα το μάθει.

Από σεβασμό και μόνο απέναντί της ποτέ μην πεις στους φίλους σου ότι σκοπεύεις να τη χωρίσεις πριν το πεις στην ίδια. Βρες την κατάλληλη στιγμή βασιζόμενος στον χαρακτήρα της: αν είναι συναισθηματική και πρόκειται να το πάρει κατάκαρδα τότε πες της το Παρασκευή για να έχει ελεύθερο το σαββατοκύριακο να μιλήσει με τις φίλες της. Αν πρόκειται να τα πάρει στο κρανίο πες της το Δευτέρα για να έχει μπροστά της δουλειά η οποία θα την κρατήσει απασχολημένη.


2. Βρες ένα ουδέτερο μέρος

Δεν είναι δίκαιο να χωρίσεις στο σπίτι σου ούτε στο σπίτι της. Το καλύτερο είναι να πάτε σε ένα μέρος στο οποίο να αισθάνεστε άνετα και να μπορείτε να μιλήσετε. Μην πάτε σε καφετέρια ή εστιατόριο γιατί μπορεί να κάνει σκηνή και να μην μπορείς να φύγεις.


3. Πες της το πρόσωπο με πρόσωπο

Όσο και να θες να αποφύγεις κάθε επαφή μαζί της αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που δεν χωράει δικαιολογίες. Σφίξε τα δόντια και αντιμετώπισέ την.


4. Μίλα απλά

Δεν χρειάζεται να δώσεις ολόκληρη διάλεξη για τους λόγους που θες να χωρίσετε, εξήγησε τον βασικό λόγο που σε οδήγησε σε αυτή την απόφαση. Να είσαι ξεκάθαρος και μην δείξεις αβεβαιότητα, δείξε ότι έχεις πάρει την απόφασή σου και ότι στεναχωριέσαι όσο κι αυτή.


5. Χρησιμοποίησε την λογική

Δείξε της με ένα απλό παράδειγμα γιατί δεν μπορείτε να συνεχίσετε να είστε μαζί. Σίγουρα δεν είσαι μόνο εσύ που βλέπεις ότι η σχέση σας δεν πάει άλλο, κάνε τη να καταλάβει ότι δεν μπορείτε να είστε μαζί.


6. Μην αλλάξεις γνώμη

Υπάρχει λόγος που αποφάσισες να της πεις ότι θέλεις να χωρίσετε. Μπορεί να κλάψει να θυμώσει να προσπαθήσει να σε τουμπάρει αλλά αυτό δεν αλλάζει τα γεγονότα που σε οδήγησαν στην απόφασή σου.


7. Ετοιμάσου για κλάματα

Ακόμα και αν κατά βάθος χαίρεται που βρήκες το κουράγιο να της το πεις, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να μπήξει τα κλάματα. Μην είσαι αναίσθητος μαζί της αλλά μην την αφήσεις να σου αλλάξει γνώμη. Φρόντισε να έχεις ακεραιότητα, όταν λες ότι θα κάνεις κάτι, κάντο.



Φυσικά όλα αυτά εύκολα λέγονται – δύσκολα γίνονται.
Όταν μία σχέση όμως έχει τελειώσει, το νιώθεις! Μην τραβάς απ’ τα μαλλιά μια τελειωμένη σχέση μόνο και μόνο επειδή δεν έχεις τα κότσια να χωρίσεις. Δείξε χαρακτήρα και πάρε τη ζωή στα χέρια σου!

http://crazygreekblogger.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails