Σελίδες

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Τα 10 μεγαλύτερα σκάνδαλα με ιερόδουλες στο ποδόσφαιρο


Τα ερωτικά παραστρατήματα του Wayne Rooney, τον έχουν βάλει σε… μπελάδες, αφού η γυναίκα του, Coleen, δεν είναι διατεθιμένη να τον συγχωρέσει αυτή τη φορά. Μας δίνει, όμως, και την αφορμή να ασχοληθούμε και με άλλους συναδέλφους του, οι οποίοι βρέθηκαν στο επίκεντρο της δημοσιότητας όχι για τα κατορθώματά τους μέσα στο γήπεδο, αλλά στην… κρεβατοκάμαρά τους, με «πεταλουδίτσες» που απασχόλησαν κοινό και Τύπο. Ας δούμε τα 10 μεγαλύτερα σκάνδαλα με ιερόδουλες στο ποδόσφαιρο...


1. Η μισή εθνική ομάδα της Γαλλίας
Οι Γάλλοι είναι ιδιαίτερα επιρρεπείς στα ερωτικά σκάνδαλα. Τελευταίο παράδειγμα, και ίσως το πιο χαρακτηριστικό, αυτό με πρωταγωνιστές τους Franck Ribery, Karim Benzema, Hatem Ben Arfa και Sidney Govou, οι οποίοι ενεπλάκησαν σε αστυνομική έρευνα σε υπόθεση με ανήλικες ιερόδουλες.

2. Wayne Rooney
Πριν ακόμα μετακομίσει στη Manchester United από την Everton, ο Rooney είχε εμπλακεί σε ερωτικό σκάνδαλο με ιερόδουλες, καθώς παραδέχτηκε ότι σε ηλικία 16 ετών «επισκεπτόταν» τη 48χρονη Auld Slapper, η οποία τον χρέωνε για τις υπηρεσίες της με 45 λίρες την ώρα.

3. Peter Crouch
Ο Crouch μπορεί να συνθέσει ένα δυνατό επιθετικό δίδυμο με το Wayne Rooney, μια και η News of the World αποκάλυψε ότι πλήρωσε 8.000 λίρες στην Monica Mint και πέρασαν ένα «καυτό» Σαββατοκύριακο στη Μαδρίτη.

4. Ronaldo
O Ronaldo έφτασε στο κατώτερο σημείο της καριέρας του όταν αποκαλύφθηκε ότι πλήρωσε τρεις τρανσέξουαλ ιερόδουλες και πέρασε μαζί τους ένα βράδυ. Αργότερα, του ζήτησαν 15.000 ευρώ για να αποκρύψουν το περιστατικό, κάτι το οποίο, φυσικά, δε συνέβη.

5. Η εθνική ομάδα της Τσεχίας
Ο προπονητής της εθνικής ομάδα της Τσεχίας, Petr Rada, και Tomas Ujfalusi, Milan Baros, Radoslav Kovac, Martin Fenin, Marek Matejovsky, Vaclav Sverkos γνώρισαν την κατακραυγή των συμπατριωτών τους όταν ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε συντροφιά με ιερόδουλες μετά την ήττα με 2-1 από τη Σλοβακία. Οι ομοσπονδία της χώρας τους επέβαλλε ποινές, οι οποίες αργότερα ανακαλέστηκαν για αυτούς που επιθυμούσαν να επιστρέψουν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

6. Η εθνική ομάδα του Ισραήλ
Το Ισραήλ αντιμετώπιζε τη Δανία στα play-offs του Euro 2000, αλλά αποκλείστηκε με συνολικό σκορ 8-0. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία ερεύνησε το θέμα και ανακάλυψε ότι αρκετοί παίκτες πέρασαν το βράδυ πριν από την ήττα με 5-0 στο Tel Aviv με ιερόδουλες, ενώ το προσωπικό του ξενοδοχείου βρήκε μεγάλες ποσότητες προφυλακτικών στα δωμάτιά τους.

7. Freddy Shepherd και Douglas Hall
Τα δύο μέλη της διοίκησης της Newcastle είχαν συλληφθεί από τη News of the World σε ισπανικό οίκο ανοχής να χλευάζουν τον Alan Shearer και να καυχιούνται για τα περιθώρια κέρδους από τις πωλήσεις των φανελών.

8. Avram Grant
Ο τότε τεχνικός της Portsmouth, είχε συλληφθεί να επισκέπτεται οίκο ανοχής κοντά στο Southampton. Αν και το όνομά του δεν είχε αρχικά αποκαλυφθεί, στη συνέχεια έγινε γνωστό, με τον Ισραηλινό προπονητή να αναγκάζεται να παραδεχτεί το παραστράτημά του.

9. Wayne Rooney
Για ακόμα μία φορά, ο Ronney αποκαλύφθηκε ότι το Δεκέμβριο του 2002 πλήρωσε 140 λίρες τη Charlotte Glover για να περάσει τη νύχτα μαζί του. Της άφησε μάλιστα και ένα σημείωμα, στο οποίο έγραφε: «Στη Charlotte, θα τα ξαναπούμε στις 28 Δεκεμβρίου. Με πολλή αγάπη, Wayne Rooney».

10. Wayne Rooney
Ο Άγγλος επιθετικός έκανε… χατ-τρικ, μετά την αποκάλυψη ότι απατούσε επανειλημμένα την έγκυο σύζυγό του, Coleen, με την ιερόδουλη Jennifer Thompson, πληρώνοντάς τη 1.200 λίρες για κάθε συνάντησή τους.

link: 
http://www.sportena.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails