Σελίδες

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Aπίστευτες ιστορίες… κωλοφαρδίας



Ο Μέλβιν Μίλιγκαν,

ένας 40χρονος τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, συνειδητοποίησε ότι είχε κερδίσει το Λόττο όταν είδε στις ειδήσεις ένα ρεπορτάζ για κάποιον άγνωστο τυχερό από το Νιου Τζέρσεϊ που δεν είχε εμφανιστεί για να εισπράξει τα κέρδη. Ήταν Δευτέρα, ...



....10 Ιουνίου 2001, και είχε περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την κλήρωση.Το μαγικό χαρτάκι των 46 εκατομμυρίων δολαρίων βρισκόταν σε κάποιο ντουλάπι του σπιτιού του. Ακόμα όμως και όταν το βρήκε πέρασαν πέντε μέρες μέχρι να θυμηθεί να το αποστείλει στις αρχές κάτι που έκανε τέσσερις μέρες αργότερα μέσω ταχυδρομείου.


ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ !!

Η Ανέτ Τζένκινς, εκπρόσωπος τύπου της εταιρείας τυχερών παιχνιδιών, δήλωσε ότι το γράμμα δεν είχε σταλεί καν συστημένο ή με κούριερ. Ευτυχώς για τον Μίλιγκαν, η σφραγίδα του ταχυδρομείου είχε ημερομηνία μια μέρα πριν την λήξη της προθεσμίας.


ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ !

Τον Αύγουστο του 2007, ο Ντέρεκ Λάντνερ, ένας 59χρονος βρετανός από την Κορνουάλλη, κέρδισε το τζάκποτ, εισπράττοντας συνολικά 958 χιλιάδες λίρες Αγγλίας.
Το περίεργο στην υπόθεση είναι ότι ο Λάντνερ είχε συμπληρώσει δύο λαχνούς με τα ίδια νούμερα αλλά θυμήθηκε μόνο τον ένα. Την επόμενη εβδομάδα, έχοντας κερδίσει τις πρώτες 479 χιλιάδες λίρες θυμήθηκε και τον άλλο.


ΚΕΡΔΙΣΕΣ ; ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ !

Η Ντόνα Κάμπελ, μια αμερικανίδα από τη Φλόριντα, μήνυσε το σύζυγο της όταν ανακάλυψε ότι είχε κερδίσει 10,2 εκατομμύρια δολάρια και απαίτησε μερίδιο των εισπράξεων. Ο δικηγόρος της Κάμπελ υποστήριξε ότι ο Άρνιμ Ράμντας υπήρξε τζογαδόρος σε όλη του τη ζωή ξοδεύοντας χρήματα που αποκτήθηκαν από κοινού και τώρα που κέρδισε θα πρέπει να πληρώσει.»Σύμφωνα με την Κάμπελ, οι υποψίες ξεκίνησαν όταν ο Ράμντας άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα έχοντας την τηλεόραση μονίμως κλειστή και το τηλέφωνο αποσυνδεδεμένο. Όταν, μάλιστα, είδε ένα διαφημιστικό με κατοικίες προς πώληση αποφάσισε να ψάξει… στο Google.Λίγο αργότερα είδε το όνομα του συζύγου της να φιγουράρει ανάμεσα σε 10 μηχανικούς της American Airlines που έπαιζαν Λόττο σε εβδομαδιαία βάση και κέρδισαν από κοινού τα 10 εκατομμύρια.


ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ !!

Ο Ντέλι Μαρτίνεζ δεν είναι μόνο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ σε κέρδη από λαχείο (65 εκατομμύρια δολάρια ) αλλά και ένας από τους λίγους που πέταξαν το μαγικό χαρτάκι στα σκουπίδια. Τον Ιούνιο του 2006 πήγε σε ένα τοπικό πρακτορείο του Μανχάταν για να ελέγξει μερικά δελτία. Όταν είδε τα μάτια του υπαλλήλου να ανοίγουν διάπλατα από την έκπληξη ήξερε ότι είχε κερδίσει.Ο υπάλληλος στο πρακτορείο του έδωσε το αποδεικτικό και του υπέδειξε ότι θα πρέπει να πάει στα γραφεία της εταιρείας για τα περαιτέρω. Στο δρόμο όμως πέταξε τα δελτίο στα σκουπίδια. Αν και είχε την απόδειξη και η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι η αγορά του δελτίου είχε γίνει από το συγκεκριμένο κατάστημα, χρειάστηκε να περάσει ένας χρόνος μέχρι να του παραδοθούν τα κέρδη.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ

Τον περασμένο Μάιο, μια φοιτήτρια από την Αυστραλία αποφάσισε να ελέγξει κάποια δελτία λόττο μήπως τυχόν έχει κερδίσει και μπορέσει να βοηθήσει την οικογένεια της που είχε οικονομικά προβλήματα. Τότε ανακάλυψε πως τα προβλήματα της οικογένειας της είχαν λυθεί και για τις επόμενες γενιές αφού είχε κερδίσει 13 εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας (6,5 εκατομμύρια ευρώ).Η Τζόντι Ιστμαν, εκπρόσωπος της Lotterywest (κρατική εταιρεία τυχερών παιχνιδιών) δήλωσε ότι η φοιτήτρια έδωσε τέλος σε ένα μυστήριο δέκα μηνών. Παρά το γεγονός ότι η υπόθεση ήταν στις ειδήσεις για μήνες, η φοιτήτρια δεν είχε αντιληφθεί τίποτα.
men24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails