Σελίδες

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

4 απλά βήματα για να δείτε οποιαδήποτε σειρά ή ταινία



Έχετε φίλους οι οποίοι σας αντιγράφουν DVD με ταινίες οι οποίες μόλις κυκλοφόρησαν και εσείς δεν έχετε ιδέα πως το κάνουν; Ηρεμήστε δεν χρειάζεται τρομερές γνώσεις υπολογιστών για να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας ταινία απλά 5 βήματα:




1.Κατεβάστε το πρόγραμμα μtorrent από εδώ πατώντας στο μεγάλο πράσινο κουμπί Download Now.

2.Αποθηκεύστε το στην επιφάνεια εργασίας σας έτσι ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση σε αυτό.
Το πρόγραμμα αυτό πρόκειται ουσιαστικά για τον διαχειριστή των downloads σας και είναι αυτό που σας ενημερώνει για την πρόοδο των αρχείων.

3.Βρείτε τα κατάλληλα site με torrents. Εμείς σας προτείνουμε τα εξής: kickasstorrents.com ,thepiratebay.org torrent2crazy.com 

4.Αφού βρείτε το site που σας ικανοποιεί εισάγεται στην μηχανή αναζήτησης του site (search spot) την ταινία, σειρά, αλμπουμ που θέλετε να κατεβάσετε. Όταν εμφανιστεί η λίστα με τα torrents διαλέξτε το κατάλληλο (εδώ ισχύει συνήθως ο κανόνας όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά) και πατήστε κατέβασμα αυτού του torrent. Στο κουτί που θα εμφανιστεί επιλέξτε άνοιγμα με μtorrent.

Και το κατέβασμα της ταινίας έχει μόλις αρχίσει ...

Για ελληνικούς υπότιτλους επισκεφτείτε τα παρακάτω sites: greeksubtitlesproject.comwww.tvsubtitles.net,www.subs4free.com και απλά τοποθετήστε τους στον ίδιο φάκελο με την ταινία και μετονομάστε τους όπως η ταινία.

Για απορίες , παραλήψεις πείτε μου στα comments....


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails