Σελίδες

Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Μερικές αλήθειες για το… κέρατο





Μάθετε κάποια σημαντικά στοιχεια παρακάτω...

Να φοβάσαι την τριαντάρα: Σύμφωνα με έρευνα, οι γυναίκες είναι άπιστες μετά τα τριάντα. Από τη μία αντιλαμβάνονται αυτή την ηλικία ως την τελευταία τους ευκαιρία να βρουν τον σωστό άντρα που θα γίνει πατέρας των παιδιών τους και από την άλλη είναι πάνω στο πικ της σεξουαλικότητάς τους.
Δεν φταις εσύ, αλλά ο κόσμος: Υπάρχουν βιολογικοί και εξελικτικοί λόγοι που οι άντρες έχουν περισσότερες ερωτικές περιπέτειες από τις γυναίκες. Βλέπεις, σε όλους τους πολιτισμούς τα θηλυκά είναι αυτά που φέρουν το βάρος της εγκυμοσύνης, του θηλασμού και της ανατροφής του μωρού, γι’ αυτό τείνουν να είναι πιο επιλεκτικές όσον αφορά τους... σεξουαλικούς συντρόφους τους. Οι άντρες δεν έχουν αυτό το βάρος και συνεπώς είναι πιο ανοικτοί σε βραχύχρονες σχέσεις.
Το πιγούνι που σκοτώνει: Όσες έχουν μεγάλο πηγούνι είναι πιο δραστήριες σεξουαλικά από εκείνες με μικρότερο και είναι πιο πιθανό να απατήσουν το σύντροφό τους.
Η απιστία ενισχύει το σπέρμα: Βιολόγοι ανακάλυψαν ότι όσο σκληρότερος είναι ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα σπερματοζωάρια, τόσο μεγαλύτερα, ταχύτερα, πολυάριθμα και πιο μακρόβια γίνονται αυτά. Οι έρευνες βέβαια έγιναν πάνω σε ψάρια.
Το ξενοπήδημα βλάπτει σοβαρά την υγεία: Ιταλοί ειδικοί παρατήρησαν ότι κατά τη διάρκεια του παράνομου σεξ δημιουργείται ένας τύπος πονοκεφάλου που μερικές φορές γίνεται αφόρητος και που μπορεί να οδηγήσει σε εγκεφαλικό ανεύρυσμα.
Οι άντρες «μυρίζονται» την απιστία από χιλιόμετρα: Ερευνητές του Πανεπιστημίου Βιρτζίνια του Ρίτσμοντ έδωσαν ένα ερωτηματολόγιο σε 203 ετεροφυλόφιλα ζευγάρια και μετά ανέλυσαν τις απαντήσεις τους. Αυτό που διαπιστώθηκε είναι ότι, παρ’ όλο που όντως οι άντρες ήταν πιο πιθανό να απατήσουν τη γυναίκα τους (το 29% παραδέχτηκε ότι το έχει κάνει), ταυτόχρονα ήταν το ίδιο ικανοί (σε ποσοστό 94% έναντι 80% των γυναικών) να μαντέψουν σωστά την απιστία της συντρόφου τους. Επίσης, το 75% των αντρών, σε αντίθεση με το 41% των γυναικών, κατάφεραν να ανακαλύψουν την απιστία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails