Σελίδες

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Σύγχρονες εφευρέσεις



Κλειδαριά για μεθυσμένους,η κουβέρτα που φιλτράρει τα…αέρια, κραγιόν που δείχνει πότε οι γυναίκες έχουν διάθεση για σεξ ,αυτόματο μηχάνημα διανομής χρυσού, κράνος με καθρέφτη.... Περισσότερα παρακάτω...




Κλειδαριά για μεθυσμένους

Η συγκεκριμένη κλειδαριά είναι σχεδιασμένη για να μπορείτε να βρίσκετε με ευκολία την κλειδαρότρυπα σε περίπτωση που είστε τύφλα. Απ’οτι φαίνεται μπορεί να σας βοηθήσει και σε περίπτωση που δεν υπάρχει φως.




Η κουβέρτα που φιλτράρει τα…αέρια.

Η συγκεκριμένη κουβέρτα μπορεί να κάνει πιο ήρεμο το γάμο σας! Είναι ειδικά κατασκευασμένη απο το ίδιο ύφασμα που χρησιμοποιούν στον στρατό για να προστατευτούν απο χημικά όπλα! Επίσης το ίδιο υλικό χρησιμοποιέι και η NASA για τις διαστημικές στολές, προκειμένου να φιλτράρεται ο αέρας που εισπνέουν οι αστροναύτες. Αν λοιπόν έχετε πρόβλημα τα βράδια, ψάξτε για το συγκεκριμένο προϊόν.




Κραγιόν που δείχνει πότε οι γυναίκες έχουν διάθεση για σεξ.

Το συγκεκριμένο προϊόν δείχνει πότε μια γυναίκα που το φοράει έχει διάθεση για σεξ! Απο ανοιχτό, αλλάζει σε βαθύ πορφυρό όταν η γυναία νιώθει αναμένη. Λειτουργεί αντιδρώντας με τα χημικά στοιχεία του σώματος των γυναικών. Το κραγιόν συνοδεύεται απο ένα σχετικό χρωματολόγιο ωστε οι άντρες να ξέρουν ανα πάσα στιγμή τη διάθεση της συντρόφου τους. Φανταστείτε να γίνει αυτό το προϊόν γνωστό…όλοι οι άντρες θα κυκλοφορούν με χρωματολόγια στο χέρι!




Αυτόματο μηχάνημα διανομής χρυσού

Είναι η απόλυτη μηχανή! Βάζεις λεφτά και σου δίνει καθαρό χρυσο. Το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι εγκατεστημένο στο ξενοδοχείο Emirates Palace στο Abu Dhabi οπου δισεκατομμυριούχοι πηγαίνουν για να πιούν τον καφέ τους. Το μηχάνημα δένει με τα υπόλοιπα έπιπλα αφου μοιάζει με κομμάτι της διακόσμησης. Το εξωτερικό του μηχανήματος είναι επικαλυμμένο με ένα λεπτό στρώμα χρυσού και προσφέρει στους πελάτες 320 αντικείμενα για να επιλέξουν, τα οποία κυμαίνονται από χρυσές ράβδους που μπορεί να ζυγίζουν μέχρι 10 γραμμάρια, μεχρι χρυσά νομίσματα. Μέσω ενός συστήματος, το ATM ενημερώνεται για την τιμή του χρυσού κάθε 10 λεπτά για να είναι ίδια με αυτή στη διεθνή αγορά.




Κράνος με καθρέφτη

Αυτή είναι η εικόνα που θα βλέπετε αν φορέσετε το συγκεκριμένο κράνος. Βλέπετε μέσω ενος καθρέφτη και δεν υπάρχουν ηλεκτρονικα συστήματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails