Σελίδες

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Συνελήφθη... παπαγάλος!

Αστυνομικοί στην πόλη Μπαρανκίγια της Κολομβίας συνέλαβαν έναν... παπαγάλο ο οποίος βοήθησε πολλούς εμπόρους ναρκωτικών και κλέφτες να ξεφύγουν κατά τη διάρκεια μιας επιδρομής. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελ Εράλντο την Τετάρτη περίπου 300 αστυνομικοί έφτασαν σε ένα σπίτι της περιοχής καθώς είχαν δεχτεί πολλές καταγγελίες ότι το χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετο έμποροι ναρκωτικών και διαρρήκτες.




Μπαίνοντας μέσα στο σπίτι άκουσαν μια φωνή που επαναλάμβανε "Τρέξε, τρέξε, αλλιώς θα σε πιάσει η γάτα". Ο ...συναγερμός είχε σημάνει από τον Λορένζο, έναν παπαγάλο που τον είχαν εκπαιδεύσει για να ενημερώνει τους κακοποιούς όταν έφταναν οι αρχές. Όλοι όσοι βρίσκονταν στο σπίτι είχαν προλάβει να διαφύγουν.


Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το πουλί και το παρέδωσαν σε μια οργάνωση προστασίας των ζώων. Κατάφεραν επίσης να συλλάβουν τέσσερα άτομα ενώ μέσα στο σπίτι βρήκαν 250 μαχαίρια και 1000 δόσεις μαριχουάνας.


Ο αξιωματικός Εντουές Μουνιός, που συμμετείχε στην επιδρομή, είπε στην εφημερίδα ότι ο παπαγάλος ακόμη και μέσα στο περιπολικό που τον απομάκρυνε από το σπίτι συνέχιζε να φωνάζει "Τρέξε, τρέξε". Στους ρεπόρτερ τηλεοπτικών καναλιών που τον επισκέφθηκαν στο κτηνιατρικό κέντρο όπου φιλοξενείται και τον ρώτησαν τι έλεγε στους προηγούμενους ιδιοκτήτες του, ο Λορένζο απάντησε στερεότυπα: "Τρέξε, τρέξε, αλλιώς θα σε πιάσει η γάτα"...






http://totefteri.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails