Σελίδες

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

13χρονος κρεμάστηκε γιατί τον έλεγαν gayΗ αυτοκτονία ενός 13χρονου αγοριού στις ΗΠΑ έχει προκαλέσει σοκ όχι μόνο στην χώρα αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Το θέμα παίρνει διαστάσεις, καθώς είναι η τρίτη αυτοκτονία παιδιού για τους ίδιους λόγους μέσα σε λίγες εβδομάδες!
Ο λόγος για τον Seth Walsh από το Tehachapi της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ. Η αλήθεια είναι πως περνούσε πολύ δύσκολες στιγμές στο σχολείο του. Οι συμμαθητές του τον πείραζαν για τη θηλυπρεπή συμπεριφορά του και κάθε μέρα στο σχολείο έμοιαζε με κόλαση. Κάποια στιγμή, το
παιδί αποφάσισε να βάλει τέλος, αλλά με τον πιο τραγικό τρόπο…
Σύμφωνα με το newsit.gr, ο Seth προσπάθησε να κρεμαστεί από ένα δέντρο στις 19 Σεπτεμβρίου. Οι δικοί του τον βρήκαν αναίσθητο και χωρίς αναπνοή κάτω στο έδαφος. Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο και ο μικρός μπήκε σε μηχανική υποστήριξη για να ξεψυχήσει τελικά 10 ημέρες αργότερα!
Τραγικές φιγούρες η μητέρα του, η γιαγιά του και τα τρία του αδέρφια, ηλικίας 11, 17 και 18, που έδειξαν όμως ένα μεγαλείο ψυχής που σπάνια συναντά κανείς σε αυτές τις περιπτώσεις. Δεν στράφηκαν ενάντια σε κανένα, δε ζήτησαν εξηγήσεις, δεν τα έβαλαν με άλλα παιδιά. Ζήτησαν μόνο αγάπη, κατανόηση και αποδοχή στο διαφορετικό.


http://filoksenos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails