Σελίδες

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Όταν η Ιταλία συγκλονίστηκε... (video)



Toν γύρο του κόσμου έχουν κάνει τα συγκλονιστικά πλάνα του τερματοφύλακα της Ρόμα, Ζούλιο Σέρτζιο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση με την Μπρέσια αλλά έμεινε στο γήπεδο, αφού η ομάδα του είχε εξαντλήσει όλες τις αλλαγές.
Αν όλοι οι ποδοσφαιριστές είχαν τέτοια καρδιά, τότε το ποδόσφαιρο θα ήταν σίγουρα καλύτερο.

Ο Ζούλιο Σέρτζιο έκανε κατάθεση... ψυχής, αφού οι εικόνες που τον δείχνουν να κλαίει και να υποφέρει από τους πόνους συγκλονίζουν όλη την Ιταλία αλλά και όσους ανα τον κόσμο βλέπουν το απόσπασμα.
Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας της Ρόμα τραυματίστηκε σοβαρά στον δεξιό αστράγαλο στην αναμέτρηση με την Μπρέσια αλλά επειδή η ομάδα του είχε εξαντλήσει όλες τις αλλαγές, αναγκάστηκε να παλέψει με τον πόνο.
Στο βίντεο φαίνεται να δακρύζουν οι συμπατριώτες του, Ζούλιο Μπαπτίστα και Αντριάνο, μην μπορώντας να πιστέψουν τα όσα συμβαίνουν στον «πορτιέρο» των «τζιαλορόσι».

Οι εικόνες που ακολοθούν είναι πραγματικά συγκλονιστικές: 
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/pS0ohoWrjKQ?fs=1&amp;hl=el_GR"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/pS0ohoWrjKQ?fs=1&amp;hl=el_GR" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails