Σελίδες

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Oι καλύτερες πορνοπαρωδίες



Η βιομηχανία του πορνό αποτελεί την πλέον αξιόπιστη πηγή για αυθεντικές κουλτουροπόπ παρωδίες. Εμείς βρήκαμε τις 9 καλύτερες... για τα μάτια σου και μόνο.




Pulp friction 


Άλλο Friction και άλλο Fiction! E; E; Το ‘πιασες το υπονοούμενο; Η ζωή των εκτελεστών, του μποξέρ, και της μαφιοζογκόμενας του Ταραντίνο αλλάζουν σκηνικό και μπαίνουν στην κρεβατοκάμαρα. Ένα μεγάλο μπράβο στον σκηνοθέτη που δεν χάλασε το ύφος του Ταραντίνο!

Tits a wonderful life 



La vie en rose και γίνεται ακόμα πιο ροζ όταν η Lisa Ann -σημειωτέον είναι παλιοσειρά με την Τζένα Τζέιμσον- εμφανίζεται για να γίνει ο φύλακας άγγελος που πάντα ζητούσες και να σου «δείξει» πόσο πιο όμορφη μπορεί να γίνει η ζωή με τα προσόντα της.

Penetrator 



Η ανθρωπότητα πρέπει να αναγεννηθεί από τις στάχτες της και ο άνθρωπος να επικρατήσει της μηχανής. Ο Penetrator κατεβαίνει στη γη για να γονιμοποιήσει κάθε γυναίκα με το όνομα Σάρα Κόνορ και να μη γεννηθεί ο Τζον Κόνορ που θα είναι ο σωτήρας του είδους. Και φυσικά το πετυχαίνει αφού κάθε «πιστολιά» είναι στο δόξα πατρί!

Edward Penishands 



Μετά τον ψαλιδοχέρη και ο Έντι ο Πεοχέρης είναι καταραμένος. Τα χέρια του έχουν το σχήμα που φαντάζεσαι. Είναι ο άντρας που ονειρεύεται η κάθε γυναίκα-ένας άντρας που να «πιάνουν» τα χέρια του- όμως δεν μπορεί να πάρει απόλαυση. Μόνο να δώσει! Ευτυχώς που έχει και το μπαλαντέρ κανονικό εργαλείο για την πάρτη του!

Nightmare on dyke street 


Δεν είναι όνειρο… είναι εφιάλτης. Ο εφιάλτης της Σαμάνθας, κάτοικο της οδού Λέσβου. Μαζί με τις υπόλοιπες γυναίκες της οδού Λέσβου έχουν αρχίσει και ονειρεύονται άντρες. Και το χειρότερο είναι ότι έχει αρχίσει να τους αρέσει.

White men can’t hump 



Τελικά οι φυλετικές διαφορές δεν είναι μόνο στα γήπεδα… αλλά και στο κρεβάτι. Και πόσο μάλλον όταν το κρεβάτι μετατρέπεται σε γήπεδο, ή μάλλον σε αρένα. Οι λευκοί δεν μπορούν να πηδήξουν με τίποτα! Ούτε καν για ριμπάουντ; Στον πάγκο ρε!!!!!

The boobyguard 


Το νέο αστέρι της ποπ, η Ντομινίκ, έκανε μια επέμβαση στο στήθος και οι παπαράτσι την κυνηγούν για τη φωτογραφήσουν. Ποιος θα προστατέψει τα νέα β#^&*α; Ε, ποιος; Ο boobyguard.

Womb Raider 



Η Κόρα Λοφτ ψάχνει τις Τρεις Μήτρες. Το πιάσατε το υπονοούμενο; Μέχρι να βρει τα αρχαία εδώλια πέφτει συνεχώς στο real thing! Τουλάχιστον άρχισε να το απολαμβάνει… και από τις τρεις-όχι μήτρες- τρύπες.

Sasha Grey’s Anatomy 



Η Σάγκα Γκρέι ξέρει καλά τα μυστικά της αντρικής ανατομίας και έχει μια θεραπεία για κάθε περίπτωση. Είτε πρόκειται για πριαπισμό είτε για ανικανότητα η θεραπεία είναι εγγυημένη 100%. ένα σεξουαλικό πάρτι, για τις ανάγκες βέβαια της επιστήμης στο θρυλικό San Fernando Valley’s Center.


men24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails