Σελίδες

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Αγροίκοι... στο Facebook!


Αγροίκοι στο Facebook!
Έχει καταντήσει αηδία πλέον η βλαχοποζεριά των νέων ανθρώπων και η μπουζουκοκλαμπομιζέρια τους!
Είναι αισχρό πραγματικά να ζει κάποιος για να προκαλεί εντύπωση...

Τώρα έχουνε βρει όλοι το Facebook για να επιδεικνύονται, να τραβάνε φωτο με τις μαπες τους... μέσα στα σκυλοτροφεία που προτιμούν να αράζουν με τις παρέες τους.

Όλοι οι φαντασμένοι γόηδες και όλες οι σάπιες γκόμενες, τα πίνουν και μετα γίνονται στουπιά και πάνε να το γράψουν στο Facebook... ότι έγιναν κώλος εχθές και να χαίρονται μόνοι τους, όπως και όλοι οι δεκάδες αργόσχολοι που θα κάθονται να διαβάζουν τις παπάρες... που γράφουν τα "νούμερα" αυτά.
Έτσι ανεβαίνουν επίπεδο επειδή κυκλοφορούν και κάνουν φιγούρα στις γκόμενες που μεγαλοπιάνονται με αμάξια, λεφτά και ακριβά μπουζουκοστρινγκ, όλοι αυτοί δεν καταλαβαίνουν όμως ότι βλάπτουν την αισθητική μας... και μας σπάνε τα κάκαλά μας, αλλά συνάμα αμφισβητούν και τη νοημοσύνη όλων μας.

Πότε θα σταματήσει αυτή η καγκουριά, αυτή η επιδειξιμανία, αυτό το δήθεν.
Εγώ προσωπικά  σέβομαι τον τρόπο ζωής του καθενός, αλλά επειδή έχω και ελευθερία λόγου... κάπου πρέπει να τα λέω, είτε παραέξω είτε σε σας. Δεν έχουμε μάθει ότι τα λεφτά του μπαμπά, τα μπουζούκια και όλη αυτή η μαζοποίηση, όλα αυτά τα πρόβατα, είναι που ξεπαρθενιάζουν την κοινωνία (μην πω τίποτα άλλο).
Άμα λοιπόν είναι αυτά τα ιδανικά της νέας γενιάς, ευχαριστώ δε θα πάρω, αλλάζω κανάλι, σας αγαπάω μα δε παντρεύομαι, πως το λενε ντε...

Υ.Γ. Α, και  αφού γουστάρετε να ανεβάζετε και τις φανταχτερές σας φωτο στο Facebook να σας θαυμάσουν όλοι/ες οι ανήμποροι να κουνηθούν από την καρέκλα και το pc... Σας παρακαλώ να σας δείχνει ολόκληρους/ες, όχι μόνο δεξί μάγουλο και από τη μέση και πάνω.
Αφού μπαίνετε που μπαίνετε στον κόπο να τις φτιάξετε στο Photoshop, αλλάξτε απλά το χρώμα, μη διορθώσετε τους κοιλιακούς και τα ατέλειωτα πόδια σας, αυτός είναι ο σκοπός του.... ΑΝΤΕ ΡΕ!
Μάνος Κανδεράκης
Skylos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails