Σελίδες

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Αρης – Atletico Madrid 1-0: Ολα τα video από την ιστορική νίκη του Αρη

aris atletico16 Σεπτεμβρίου 2010, η κάτοχος του Europa League,Atletico Madrid, γονάτισε στο Κλεάνθης Βικελίδης της Θεσσαλονίκης, χάνοντας με 1-0 από τον Αρη στον εναρκτήριο αγώνα για τη φάση των ομίλων του θεσμού. Η κάμερα τουSportena βρέθηκε στο γήπεδο και κατέγραψε ό,τι έγινε μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο και την ατμόσφαιρα από αυτήν την ιστορική νίκη. Η νύχτα της χαράς είναι μεγάλη και σταδιακά θα ανέβουν ολα τα video που περιλαμβάνουν τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, την εντυπωσιακή είσοδο των ομάδων, αλλά και live video από την αντίδραση της κερκίδας τη στιγμή του γκολ. Ολα τα βίντεο είναι σε High Definition (HD), γι’ αυτό φροντίστε να ενεργοποιήσετε τη σχετική επιλογή του youtube.






Ο πάντα προσγειωμένος και πράος Ronaldo Guiaro (video):



Οι δηλώσεις του χρυσού σκόρερ Javito εν μέσω αποθέωσης (video):



Oι πανηγυρισμοί συνεχίζονται αρκετή ώρα μετά τη λήξη του αγώνα. Η κερκίδα των οπαδών του Αρη ήταν το βράδυ της 16ης Σεπτεμβρίου βγαλμένη από τα πιο μεγάλα όνειρα του ίδιου του Κλεάνθη Βικελίδη. (video):



Το σφύριγμα της λήξης και οι σπάνιες στιγμές που ακολουθούν: (video):



Το ένα από τα δύο ΜΑΓΙΚΑ βίντεο της βραδιάς (το άλλο είναι η είσοδος των ομάδων). Η στιγμή του γκολ του Javito όπως την είδε η Θύρα-3, η κερκίδα των φανατικών οπαδών του Αρη: (video):



Το πρώτο μέρος από τις δηλώσεις του Hector Raul Cuper (video):



Ο Hector Cuper απαντά στη δήλωση Flores ότι η Atletico δεν άξιζε να ηττηθεί (video):



Quique Flores: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε» (video):



Η ιαχή «Αρης-Αρης» δονεί το Κλεάνθης Βικελίδης πριν την έναρξη του αγώνα:




Στο γήπεδο βρέθηκε ως τηλεσχολιαστής του ισπανικού καναλιού Telecinco και ο Fernando Morientes. Εδώ σε συνομιλία με τον Antonio Calcado.
fernando morientes
20:00 4000 κιλά χαρτάκια έκρυψαν τον ουρανό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» που σήμερα δίνει τη δική του μαγική παράσταση. Η εικόνα είναι μοναδική, δείτε το βίντεο:

Η είσοδος των ομάδων από άλλη λήψη με την κάμερα στραμμένη στη Θύρα-3. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και την είσοδο των παικτών από άλλη κάμερα. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. (video):

19:40 Μια εικόνα από τη Θύρα-3 αυτή τη στιγμή:
thira 3
19:35 Εύλογο το ερώτημα…
elliniko podosfairo
19:20 Ανακοινώθηκαν οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:
Αρης: Σηφάκης – Βαγγέλη, Ronaldo Guiaro, Λαζαρίδης, Michel – Faty, Πρίττας – Javito, Μενδρινός – Koke, Ruiz
Atletico Madrid: De Gea – Valera, Alvaro Dominguez, Godin, Valera – Raul Garcia, Camacho – Merida, Tiago, Simao – Forlan
19:20 40 λεπτά πριν από την έναρξη της αναμέτρησης και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» δεν πέφτει κυριολεκτικά καρφίτσα. Τεχνικές δυσκολίες μας καθυστερούν στα βίντεο, αλλά σε λίγο θα είναι διαθέσιμα για εσάς.
18:40 Η αποστολή του Άρη φτάνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εν μέσω αποθέωσης. Το λεωφορείο της ομάδας πέρασε μέσα από τον κόσμο και επικράτησε πανζουρλισμός. Η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία την πρώτη σέντρα. Σε λίγο φωτογραφίες και αποκλειστικά videos από την εντυπωσιακή υποδοχή που επεφύλαξαν οι φίλοι των «κιτρίνων» στην ομάδα του Hector Raul Cuper.

lewforeio aris
18:30 Η αποστολή της Atletico Madrid έφτασε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Ο Diego Forlan και η παρέα του ήταν ντυμένοι ομοιόμορφα με κοστούμι. Παρά το μεγάλο όγκο των οπαδών του Άρη που βρίσκονται πέριξ του γηπέδου κανείς δεν κατάφερε να πλησιάσει τους Ισπανούς, λόγω της παρουσίας ισχυρής αστυνομικής δύναμης. Μείνετε συντονισμένοι ακολουθεί video από την άφιξη της Atletico.

lewforeio atletico
18:00 Δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα χιλιάδες φίλοι του Άρη βρίσκονται στους δρόμους έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης», με την ατμόσφαιρα να έχει αρχίσει να «ζεσταίνεται» από νωρίς.
kosmos aris


www.sportena.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails